1400mp teren, Balotești, Sos. Unirii, P+1+M, Casa 110 mp utili, an 1995, COMISION O%

Preț de vânzare 220.000 Euro 

Comision 0% cumpărător

Cristian Pană Tel: 0729209071

Numar Camere4 
Numar Dormitoare2 
S. total utilă110 mp 
S. totala130.00 mp 
S. teren 1400.00 mp 
Front Stradal30.00 ml 
An Construcție1995 
Stadiu Construcțiefinalizata 
Număr Băi1 
Regim inăltimeP+1+M 
DestinațieRezidențial 
PRET: 220.000Euro 

Descriere

Descoperă o Oportunitate Unică în Balotești!

!!! Vezi prezentarea video !!! aici: https://youtu.be/ESu_sePVrPQ?si=0KNM7vXpCPLDaGOh

Casa P+1+M, 110 mp utili, construcție 1995, teren 1400 mp, deschidere la două străzi asfaltate, 30 m deschidere la Șoseaua Unirii nr.107, toate utilitățile, pregătită pentru vânzare.

De la terasa primitoare la living-ul de 21 mp și bucătăria de 12.5 mp situate la parter, către etaj la dormitoarele luminoase de 13 mp fiecare deservite de o baie și către mansarda spațioasă 35 mp, fiecare detaliu este conceput pentru a-ți oferi confort și funcționalitate.

Ai acces la toate utilitățile necesare, inclusiv curent electric, gaze naturale, canalizare și apă potabilă de la rețea.

Confortul și siguranța ta sunt asigurate în orice moment. Cu o multitudine de caracteristici și potențial această proprietate, se potrivește perfect mai multor tipuri de cumpărători:
• Familie În Căutare de Cămin: această casă oferă toate ingredientele necesare pentru o viață confortabilă și plină de bucurie. Cu spații luminoase și generoase, 110 mp utili, orientare sud-vest, dormitoare primitoare și o grădină perfectă pentru joacă și relaxare, 1400 mp aici veți găsi căminul ideal pentru întreaga ta familie.
• Investitor cu Viziune: Pentru investitor imobiliar cu ochi pentru oportunități, această proprietate este un adevărat câștig.

Cu posibilitatea de a dezvolta trei construcții individuale pe terenul generos disponibil, există un potențial uriaș pentru creștere valorică și profitabilitate pe termen lung.

Apreciind frumusețea naturii și bucuria de a avea propriul spațiu verde, această casă este o adevărată comoară.

Cu un teren impresionant și pomi fructiferi, aici veți găsi liniștea și relaxarea pe care o cauți. Această proprietate reprezintă nu doar un cămin, ci și o investiție cu potențial de creștere valorică pe termen lung. Profită acum de oportunitatea de a te alătura unei comunități în plin avânt și de a te bucura de beneficiile unei investiții inteligente.

Pe această proprietate se mai află și o casă mai veche de 73 mp ce poate necesita demolare, o bucătărie de vară de 30 mp și un garaj cu magazine pe care le poți păstra sau demola.

Nu lăsa să treacă pe lângă tine sansa de a deveni proprietarul acestei locuințe extraordinare în Balotești!

Contactează-mă astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a începe următorul capitol din viața ta!

Nu amâna, fie că vrei să îți găsești căminul perfect sau să investești, momentul este acum!

Comments are closed.